Home + Een mamablog en wat zijn de plannen dan voor 2015?

Een mamablog en wat zijn de plannen dan voor 2015?

Vorig jaar rond deze tijd bestond deze blog ook al, maar was het doel totaal anders. Ik blogde over de combi baan, webshop, en gaf ook veel tips over bloggen, het hebben van een webshop etc. en dan blogde ik ook nog persoonlijk. De focus was er niet, maar die is er nu wel. Uiteindelijk toch gekozen voor een mamablog en dat bevalt heel erg goed! Ik kan er lekker mijn persoonlijke ei in kwijt en ondertussen kan ik ook mijn schrijfstijl laten zien en leuke tips geven aan jullie.

En hoewel de blog lekker groeit, wil ik in 2015 nog meer leuke dingen doen en de blog laten groeien natuurlijk 😉

Maar wat zijn dan de plannen voor 2015 met deze blog? Ik wil gaan vloggen! Dat wordt hilarisch, maar dit wil ik wel. Leuke filmpjes die je een nog beter kijkje geven in mijn leven. Daarnaast wil ik jullie heel erg bedanken voor het volgen dus mogen daar ook wel leuke winacties tegenover staan toch? Gewoon omdat ik blij ben met jullie!

Anders dan in veel andere mamablogs, zul je bij mij nauwelijks recepten tegenkomen (of ze moeten echt heel leuk en bijzonder zijn). Op deze mamablog krijg je ook veel shoplogs, (shop)tips, inspiratie en gewoon veel fijne, herkenbare verhalen over alles rondom het moederschap.

Ik hoop dat je dat leuk vindt en ik ben nog op zoek naar een goede videocamera (het liefst met standaard) dus als je daar nog tips voor hebt hoor ik deze graag 😉

Mamablog, Marisca Kenter

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Reacties

  1. 22 december 2014 / 22:38

    Oeh spannend! Hier gaan we per 2015 ook iets anders focussen. Wil ooit gaan vloggen, maar het bewerken etc kost allemaal zoveel tijd!! Dat ik het nog even voor mij uitschuif :p Ben benieuwd hoe je het gaat aanpakken 😀

    • 23 december 2014 / 08:37

      Haha Astrid, hoe ik het aan ga pakken…Ik heb geen flauw idee! Ik ben nu op zoek naar een goede camera en dan moet ik nog 1001 uur op YouTube gaan bestuderen hoe je zo’n filmpje een beetje leuk bewerkt. Maar niets is onmogelijk en het is een goede stuk achter de deur, dus wil het wel echt gaan proberen. Fingers crossed dus 😉