Home + Diary | Milans kinderfeestje, kinderkledingbeurs en nog veel meer!

Diary | Milans kinderfeestje, kinderkledingbeurs en nog veel meer!

Dit was de week van Milans kinderfeestje. Dat betekende veel voorbereiding. Verder was het ook op het werk erg druk, ging ik naar een kinderkledingbeurs, gingen we naar de kermis en was ik iedere avond echt gesloopt. Kijken jullie weer mee?

Maandag

Ik begin de week met een lange werkdag. Eenmaal thuis wacht dit mooie pakket van BK. Het is vandaag niet alleen 1 oktober, maar het is vanaf vandaag ook Woktober! We krijgen deze prachtige pan erbij. Dat kwam overigens goed uit, want we waren echt toe aan een nieuwe wokpan. Dank BK!

Om 19.00 uur sta ik weer bij de kinderkledingbeurs en ik scoor al deze mooie kleding voor Milan. Je hebt hier al over kunnen lezen in de outfitpost die ik ermee maakte voor hem.

Mijn collega zei dat ze mij nog nooit met echt los haar had gezien dus ’s avonds maakte ik deze foto haha. Ik was moe en helemaal gaar, maar mijn haar zat top ;-)! Probleem is alleen dat dit altijd maar even is. Daarna worden het slierten en gaat heel die bos in de klit. Als iemand daar ooit een oplossing voor heeft, houd ik mij van harte aanbevolen!

Dinsdag

Deze foto maak ik dinsdagochtend en wat is hij mooi! Dit is in één keer de perfecte foto! Deze gebruik ik ook voor het artikel van afgelopen week. Ik hou van deze muur. We lopen er vaak voorbij en het is de perfecte achtergrond voor dit soort foto’s.

Ik geef die dag een presentatie en heb in de middag veel afspraken. De dag vliegt voorbij en ik maak geen foto’s meer behalve deze. Ik ben begonnen aan Suits en wat een heerlijke serie is dat! Even helemaal niets…

Woensdag

We beginnen de dag op het rugbyveld, want het is sportdag! Het is echter een behoorlijk eindje weg dus we gaan met de auto. Daarna race ik snel weer door naar huis, want ik wacht op een levering voor Mamablogger en hiervoor moet ik thuis zijn. Ook wilde ik de route voor Milans feestje uitstippelen én had ik nog wat blogjes te schrijven. En dat allemaal in 2,5 uur haha.

Normaal slaapt Floris nog prima in de ochtend, maar nu krijgen de buren een nieuw dak en dat betekent wat herrie. Floris schrikt ervan en weigert nog te slapen. Op dat moment stuurt mijn nichtje Maud een berichtje en vraag ze of ze nog mee kan helpen voor het feestje. Graag! Binnen een half uurtje is ze er en terwijl zij Floris bezig houdt kan ik de was nog even buiten hangen en beginnen aan de laatste dingen voor het feestje. We bekijken samen het testfilmpje, nemen de route door en lopen nog even naar de HEMA voor een tafelkleed, plastic bordjes, bekers etc.

Ook in de middag helpt Maud mij uit de brand, want zij brengt Milan naar de musical zodat ik nog even door kan werken voor Mamablogger. Dankjewel Maud! Mijn moeder haalt Floris nog even omdat hij echt niet kan slapen door de herrie en ook daar ben ik onwijs blij mee! Ik heb anderhalf uur lang een heel leeg huis en ik werk alvast wat artikelen voor. Dit houdt in dat ik alvast het één en ander klaar heb gezet waar ik later deze week dan zo mee verder kan. Dat heeft mij heel veel geholpen later deze week!

De levering waar ik in de ochtend op wachtte komt toch later, maar dat is oké, want kijk eens hoe gaaf dit setje is?! Deze is voor Floris en je leest er later alles over. We twijfelen alleen nog of we hem gaan verven en zo ja, welke kleur. Iemand nog suggesties?

Daarna is het weer tijd voor het zwemmen en dan is deze drukke dag ook weer voorbij.

Donderdag

’s Morgens krijg ik deze foto van Milan 4 jaar geleden. Kijk eens naar dit snoetje en kijk dan eens naar de foto hierboven waarbij Maud Floris eten geeft. Floris heeft hier exact hetzelfde gezichtje. Het is toch bizar hoeveel deze twee op elkaar lijken?!

Ik werk van 8.00 tot 17.00 uur en maak verder geen foto’s meer. Patrick gaat ’s avonds naar de verjaardag van neefje Rick en heeft in de middag de box weggehaald. Nu is dit hoekje nog een rommeltje, maar dit wordt nog een heel leuk plekje voor Floris! Wordt binnenkort vervolgd! Terwijl het heerlijk rustig is in huis kijk ik nog twee afleveringen van Suits, heerlijk!

Vrijdag

Het is 7.45 uur en ik loop weer over deze brug naar mijn werk. Laat de dag maar beginnen!

Na een lange, maar gezellige dag en vrijdagmiddagborrel, kom ik rond 17.30 uur weer thuis bij mijn mannen. Weekend! Ook de pakketjesman is weer langs geweest. Hij brengt een Calvin Klein trui voor Patrick (dankjewel!) en dit fantastische pakket van Piccolo met biologisch eten voor Floris! Dit gaan we de komende tijd uitgebreid testen! Vanaf vandaag is dit te koop bij Jumbo.

Zaterdag

Vandaag draait alles om het feestje van Milan. Ik heb er al een uitgebreid verslag van geschreven met nog veel meer foto’s en de gehele voorbereiding, maar die komt later online. Het was een groot succes!

Milan is kapot en ligt al vroeg op bed net als wij haha.

Zondag

Vandaag moet ik echt een hoop werk inhalen en deadlines halen. Ik typ mij helemaal suf om ze te halen en dat lukt! Vraag niet hoe, maar het is gelukt.

In de middag neem ik een pauze en gaan we naar de kermis. Zowel Milan als Floris vonden het een feestje! Ik daarentegen heb er helemaal niets mee, maar als je dan die blije koppies ziet…

Dit was ons weekje weer! Ik hoop dat komende week weer wat rustiger wordt zodat ik weer wat werk bij kan benen en weer wat tot rust kan komen. Fijne week!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Roy
    6 oktober 2018 / 14:27

    Ziet eruit als een geweldige feestweek voor Milan! Erg leuk om te lezen.