Home + Dat ging behoorlijk snel, we zijn al verhuisd!

Dat ging behoorlijk snel, we zijn al verhuisd!

Zo, dit zagen we vorige week niet aankomen: we zouden afgelopen weekend al zoveel mogelijk spullen van het oude naar het nieuwe huis overbrengen en dat allemaal al een plekje geven. Komend weekend zouden we definitief verhuizen en dat vonden we al behoorlijk snel. We hebben immers nog genoeg tijd en hebben geen vakantie opgenomen. We zouden half november wel een paar dagen vrij zijn, maar dat was het dan ook wel en dat was prima. Dan nog vonden we het snel gaan. Maar afgelopen weekend ging het allemaal zo voorspoedig dat we toch besloten over te gaan. Inmiddels hebben we er twee nachten in het nieuwe huis op zitten.

Gisteren was er geen diary vanwege de drukte, maar vandaag wil ik jullie vast een kijkje geven in het nieuwe huis. Het is allemaal nog kaal en nog niet heel gezellig, maar alle dozen zijn uitgepakt en alles heeft inmiddels een plekje. Ook alle meubels zijn over en ook die staan in elkaar op hun plek. En dat binnen een dag!

We zijn verhuisd!

We zijn dus verhuisd en dat is heel raar. Onze spullen staan er en het is er heerlijk, maar het voelt nog niet als thuis. We moeten wennen en tegelijkertijd voelt het goed. Het doet nog niet heel huiselijk aan, maar dat is over een paar weken echt wel anders. De dagen die we half november vrij zijn gebruiken we nu daarvoor en dan maken we het af zodat we voor de feestdagen lekker knus in dit huis zitten.

Maar genoeg gekletst, willen jullie al wat zien?

De laatste avond in ons huis

Beneden was het overgrote deel van de spullen al naar het nieuwe huis, maar boven stond alles nog. We hebben deze laatste avond met de jongens tv gekeken op bed met wat lekkers. Wat een gek gezicht is dit toch. Zoveel herinneringen…

De laatste ochtend in ons oude huis

Deze foto maakte Milan van Floris op de laatste ochtend in ons oude huis. Alles stond nog op zijn plekje, maar dat duurde niet lang meer.

Zie je die commode achter Floris? Die stond diezelfde middag nog op zolder! Dit is de wasruimte die ik zo graag wilde. Dit is een lekker plekje hoor! Huisvrouwen goals 😂

Maar dit is de andere kant van de zolder. Het speelgoed moet nog een plekje krijgen.

Gordijnen en kasten

Terwijl het oude huis werd leeggehaald, werden in het nieuwe huis de gordijnrails opgehangen en de kasten in elkaar gezet. We zijn zo blij met de hulp die we hebben gehad!

Ik had ook een taak: of ik even wat karton weg wilde brengen. Zie je het voor je, van die enorme stapels karton in een kleine openingen van de container. Het kostte wat moeite, maar even later was dat ook weg.

Er is één hoekje waar ik al wel blij mee ben en dat is dit hoekje in de gang. De linkerspiegel was van mijn oma en hing bij haar in de hang. De rechter kochten we afgelopen zomer en hing onder de overkapping in de tuin. Nu hangen ze beiden hier en ik vind het zo leuk staan!

En als je dan de eerste ochtend wakker wordt met dit uitzicht, weet je dat je het slechter had kunnen treffen.

We zijn verhuisd in een razend tempo, nu moeten we er nog een thuis van maken. Binnenkort laat ik natuurlijk meer zien, maar dan moet het iets meer af zijn.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *