Dank jullie wel voor alles!

Dit klinkt als een afscheid, maar niets is minder waar. Ik zeg het alleen veel te weinig tegen jullie. Dank jullie wel voor alles! Dat jullie de moeite nemen om mij te volgen, mijn hersenspinsels te lezen en erop reageren maakt bloggen iedere dag nog steeds een feestje. Tijd om daar even bij stil te staan, maar ook om het een en ander aan jullie uit te leggen.

Al vier jaar blog ik dagelijks (en soms nog vaker) op mijn kleine stukje internet. Toen ik begon had ik niet kunnen denken dat ik dit vier jaar later nog steeds iedere dag met zoveel plezier zou doen. We hebben al zoveel gave dingen meegemaakt en dat allemaal omdat ik op een dag besloot te gaan bloggen. We zeggen weleens tegen elkaar wat er ook gebeurt en hoe de toekomst van blogs er ook uit zal zien, niemand dit meer van ons af kan pakken. Bloggen heeft deuren geopend, ons in krankzinnige situaties gebracht, het heeft ons verwend en het heeft ons heel veel geleerd. Ik had het voor geen goud willen missen!

Afgelopen week heb ik jullie mijn omzetdoelen voor 2018 al verteld, maar dat kwam niet zomaar uit de lucht vallen. Toen ik net verlof had, ben ik eens goed gaan zitten voor de toekomst van Mamablogger. De lay-out veranderde en werd meer een magazine dan stukjes tekst onder elkaar.  Dit allemaal met het oog op de toekomst. Ik deel niet alleen persoonlijke verhalen, maar ook veel diy’s, budget blogs (en daar dan weer een combinatie van), interieurblogs, reviews, kinderkleding, tips etc. Ik ben Marisca en ik ben dit allemaal. Mijn interesse ligt bij al deze onderwerpen anders kon ik ze ook niet schrijven. Ik ben namelijk niet alleen maar moeder, net als jij. Jij bent ook meer dan dat en jij hebt ook verschillende interesses.

Alles zelf schrijven

Mocht je je afvragen of ik alles zelf schrijf, het antwoord daarop is ja. Ik werk bewust niet met gastbloggers, publiceer geen verhalen van anderen en dat heeft een reden. Ik ben een controlfreak en heb alles graag zelf in de hand. Ik heb een bepaalde schrijfstijl en ik denk dat dat juist iets unieks is waarom mensen je volgen. Dat is de reden waarom ik ook bepaalde mensen volg. De blogs van anderen sla ik dan ook over. Verder zie ik bij sommige bloggers opeens een artikel voorbij komen die van hen lijkt te zijn, maar die vervolgens in een heel andere schrijfstijl geschreven is. Jammer vind ik dat dus dat probeer ik zelf te vermijden.

De balans tussen persoonlijke en betaalde blogs

Dat blijft een dingetje, want hoe erg is reclame nu echt? Als ik word benaderd voor een samenwerking kijk ik altijd of het bij me past. Zo niet, dan gaat het hele feest niet door. Mocht het wel passen, dan steek ik dit altijd persoonlijk in. Op die manier hoop ik dat het niet storend wordt voor jullie. Ook staat daar altijd een persoonlijk artikel tegenover, dus dat is de reden waarom je soms twee artikelen op één dag ziet.

Ik hoop dat ik voor ieder wat wils kan bieden op Mamablogger en ik ben nog even van plan om door te gaan. Mochten jullie dingen missen, laat het me vooral weten, wie weet kan ik er wat mee!

Nogmaals, dank jullie wel voor alles.  Zonder jullie was dit allemaal toch een heel stuk minder leuk!

Volg:

2 Reacties

  1. Christine
    22 november 2017 / 20:55

    Wat lief.. en jij bedankt voor het leesplezier dat je me met je blogposts verschaft!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge