Home + Coronaproof “uitje” voor het hele gezin: thuis naar het theater met de voorstelling Donderbuikjes!

Coronaproof “uitje” voor het hele gezin: thuis naar het theater met de voorstelling Donderbuikjes!

Trek je mooiste kleren aan en doe je haar lekker anders, want jullie hebben weer eens een uitje. Jullie gaan namelijk naar het theater! Oké, het is handig als je (koel)kast vol zit met wat lekkers, want het uitje is thuis, maar daarom niet minder leuk. Dankzij Kwatta kunnen jullie vanaf nu de theatervoorstelling ‘Donderbuikjes’ thuis streamen. Ik vertel je er hieronder alles over.

We missen het theater zo

Ieder jaar boeken we wel een aantal voorstellingen in de schouwburg, ook met de kinderen. We vinden het belangrijk om hen dat mee te geven. Onze oudste is sowieso fan, want hij zit op theaterles en moest vorig jaar zijn voorstelling missen. Dit jaar doen ze hem wel. In de schouwburg zelfs, maar de zaal blijft leeg. Toen ik dat hoorde brak mijn hart stiekem toch wel een beetje. De kinderen krijgen geen applaus, want wij kijken via een livestream.

Datzelfde geldt voor de theatermakers die ervan moeten leven en niets liever doen dan anderen een mooie middag of avond te bezorgen.

De zalen blijven helaas nog even leeg, maar het podium niet. En gelukkig bestaat er dan zoiets als een livestream. Laten we kijken naar de mogelijkheden, want zo kunnen we toch weer met elkaar genieten van theater.

‘Donderbuikjes’ theater-tv is nu te streamen!

Dankzij Kwatta kunnen we namelijk genieten van de voorstelling ‘Donderbuikjes’. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is gebaseerd op de gelijknamige Kwattaklasvoorstelling, waarbij twee acteurs onaangekondigd een klaslokaal binnenvallen. Maar natuurlijk is deze theater tv-voorstelling ook geschikt voor iedereen die ouder is, of gewoon om thuis met het hele gezin te bekijken.

En juffen en meesters opgelet: je kunt de voorstelling ook op school streamen en met de hele klas kijken!

 

Net als andere jeugdgezelschappen heeft Kwatta een aantal van haar pareltjes op Podiumkids Thuis gezet. ‘Donderbuikjes’ is hierop ook te vinden. Dat betekent dat je heel veel te gekke voorstellingen kunt kijken met het hele gezin.

Wat leuk is om te weten is dat de voorstelling ‘Donderbuikjes’ geen registratie is van een voorstelling die al geweest is. Deze voorstelling is opnieuw gemaakt zodat deze geschikt is voor de camera. Alles is opnieuw uitgewerkt, speciaal voor beeld. Op deze manier beleef je theater op een heel nieuwe manier!

Op die manier hoopt Kwatta toch het theatergevoel bij je thuis of op school over te brengen. Je kunt de voorstelling streamen voor maar €2,99 via Podiumkids Thuis. Bekijk de trailer hieronder:

Tip om in de gaten te houden: later dit seizoen gaat de nieuwe live voorstelling van Kwatta, Blote Konten, in première.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *