Over Mama blogger

Marisca Kenter| de korte versie


Ik ben mama blogger Marisca Kenter- van der Zwaan. In de infographic hieronder kom je al heel snel veel over mij te weten. Wil je meer weten? Scroll dan nog iets verder naar beneden voor een uitgebreide kennismaking!

Marisca Kenter| de lange versie

Naam: Oké, daar gaat hij, voluit heet ik Michaëla Francina Cornelia Wilhelmina Maria (i know!) Kenter- van der Zwaan
Woonplaats: Ik ben geboren en getogen in Gouda ga hier denk ik ook echt niet meer weg!
Mijn beroep: Ik werk 20 uur per week als medewerker digitale communicatie bij een Zorgorganisatie. Ik werk als bij deze stichting vanaf mijn 18e en ben er sinds 2006 in vaste dienst. Daarnaast ben ik eigenaar van Marisca Schrijft. Hier valt mijn blog onder, maar ben ik ook als freelancer in te huren voor social media- en content beheer of het schrijven van blogs voor jouw bedrijf.

Wat doe ik nog meer: Naast al mijn werk ben ik vooral moeder van zoon Milan (2010), getrouwd met Patrick (samen sinds 2004), blog ik op Mama blogger over de combi gezin, blog en een baan, maar ook alle andere fijne dingen in het leven die mij bezig houden, geef ik tips, maak ik shoplogs etc. Een echte lifestyle mama blog dus!

Het is erg druk, maar ik kan goed plannen dus het is prima te behappen. En dan krijg ik het gelukkig ook nog voor elkaar om mijn kind heel veel aandacht te geven, te genieten van het leven, mijn huis schoon te houden en ik zeg geen feestje af omdat ik het te druk heb 😉 Nee hoor, natuurlijk is het soms erg druk en moet ook ik op een gegeven moment de laptop dicht doen omdat het anders te gek wordt, maar als je doet wat je leuk vindt voelt het niet als werk.

Verder: Praat ik altijd veel te veel, ben ik gek op fashion, maar ook op schoonmaken, sta ik iedere ochtend om 5:15 uur op, ken ik het alfabet achterstevoren, kan ik ronduit slecht fietsen (maar heb ik wel een bakfiets en we zijn onafscheidelijk), heb ik twee katten en ben ik ronduit verslaafd aan mijn iPhone en internet. *haalt nu adem*

Eigenschappen: Ik ben eerlijk (soms té), loyaal, trouw en een harde werker. Ik houd van de bourgondische levensstijl en natuurlijk shoppen! Verder ben ik eigenwijs, kan ik heel geïrriteerd raken als iets niet gaat zoals ik wil omdat ik het graag goed wil doen, ben ik een tikkeltje ongeduldig en gek op lijstjes en plannen.

Kortom, op Mama blogger neem ik je mee in mijn leven met iedere dag een nieuw artikel en soms zelfs wel twee of meer. Ik hoop dat je regelmatig even langskomt en de artikelen met plezier leest. Heb je opmerkingen, wil je iets weten of wil je samenwerken? Mail dan naar info@mariscakenter.nl

mama, blogger, mamablogger, blog,

1 Reactie

  1. 3 december 2013 / 21:47

    Marisca heeft mij uitstekend geholpen met een plan van aanpak hoe ik mijn sociale media adequater kan inrichten. Helder en duidelijk met een puntsgewijs stappenplan. Marisca is zeer positief ingesteld en komt haar beloftes na! Hartelijk dank Marisca!
    3 december 2013, Ted Benschop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge